U bent hier

U bent hier

Lancering NAHINFO.BE (speciaal voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel)

Begin oktober vond 'de week van NAH' plaats. Overal in Vlaanderen kon je deelnemen aan infomomenten, opleidingen ... rond dit thema. En terecht, want leven met een niet-aangeboren hersenletsel is niet 'gewoon de draad weer oppakken'. Het vraagt heel wat kracht van de persoon én zijn omgeving. Daarom bieden wij op heel wat terreinen ondersteuning aan hen.

Heel diverse mogelijkheden

Sommige mensen met een NAH vinden de stap naar Dominiek Savio te groot: "ik heb geen handicap, ik wil daar niet naartoe, ik wil thuisblijven ..." En dat is een heel normale reactie.
Als organisatie hebben we aandacht voor dit dilemma: we hebben een heel divers aanbod voor mensen met een NAH. Wie wil en kan, ondersteunen we in de eigen omgeving: persoonlijke assistentie, thuisbegeleiding, hulpmiddelenadvies, begeleid werk. Is er meer ondersteuning nodig dan kan je ook bij ons in Gits of Rumbeke terecht: logeren, activiteiten en wonen.

www.NAHINFO.be

Wie meer wil weten over ons aanbod krijgt vanaf nu via www.nahinfo.be een overzicht. Naast de link naar een gloednieuwe folder, kan je nog extra informatie terugvinden via de website zelf.

NAH-beurs 2018

Vandaag zijn we ook van de partij in Brugge. Enkele van onze collega's staan paraat om uitleg te geven aan de vele bezoekers tijdens de NAH-beurs.