_ Publicaties

U bent hier

U bent hier

Publicaties

Jaarverslag Dominiek Savio 2021

Jaarverslag 

Dagelijks zetten onze collega's zich in voor de kinderen, jongeren en volwassenen in onze werking. In ons jaarmagazine lees je de hoogtepunten van het voorbije jaar aan de hand van nieuwsberichten, weetjes en sprekende beelden.

Er Roert Entwat 171

Het tijdschrift Er Roert Entwat

In 2021 was de laatste uitgave van Er Roert Entwat. Het magazine bevatte verhalen uit de werking, artikels en interviews, foto's van evenementen en nog zo veel meer. Die worden heden opgenomen in het jaarverslag. 

Werkingsverslag 2019-2020

Dominiek Savio leeft?! Jawel... In ons werkingsverslag kan je mee terugkijken naar enkele van de vele zaken die bewegen in onze organisatie.

Zowel woord als beeld nemen jou mee achter de schermen van onze werking.


Lees alles hier na: werkingsverslag

Groeien in vertrouwen (boek)

Naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van Dominiek Savio had Francis Sobry, cliënt van onze organisatie, het idee om een boek te maken over die voorbije 50 jaar. Samen met een redactiecomité kreeg het boek vorm: (historische) feiten, interviews... (kostprijs: 20 euro)

Meer info | bestellen: contact

Het beest in mij (boek)

“Welk dier past het best bij jouw persoonlijkheid?” Van die vraag zijn de medewerkers van het tekenatelier vertrokken. Het resultaat is ‘Het beest in mij’, een geheel van kleurrijke en verrassende schilderijen. We verzamelden de illustraties in een unieke publicatie.
(kostprijs: 10 euro)

Neem een kijkje: voorbeeld | Bestellen: contact