Dominiek Savio Instituut

U bent hier

U bent hier

3de editie van de SCAD-lichtjestocht

Datum: 
zaterdag, 25 november, 2017 - 17:00

Het domein van Dienstencentrum GID(t)S vormt opnieuw het decor voor de SCAD-lichtjestocht. De derde editie gaat door op zaterdag 25 november 2017 en de opbrengst gaat naar SCAD India. Sinds 2005 werken Dienstencentrum GID(t)S en SCAD (Social Change And Development) samen om kansen te creëren voor arme kinderen met een beperking in Tamil Nadu in Zuid-India.

Langs het parcours zijn er verschillende stops met animatie en hapjes. Aan het einde wacht een lekker bord spaghetti.

De vorige 2 edities waren een succes en ook deze keer zijn jullie terug van harte welkom om deel te nemen. Mooi weer is al besteld.
Schrijf je dus zeker in en vergeet je fluohesje en zaklamp niet!

De deelnameprijs voor volwassenen bedraagt € 10, voor kinderen jonger dan 12 jaar € 6 en kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis deelnemen.

De vertrek- en aankomstplaats van de wandeling bevindt zich in het gebouw van de afdeling Metaal en Montage van Mariasteen in de Bollestraat 21 A in Gits. Starten kun je tussen 17 & 18 u. De tocht is zo'n 5 km lang.

INSCHRIJVEN

Stuur een mail naar lichtjestocht [dot] scad [at] gmail [dot] com en vermeld hierbij 'naam, aantal kinderen en volwassenen'.
Schrijf het juiste bedrag vóór 17 november 2017 over op BE89 3850 5605 8585 met vermelding 'Lichtjestocht + naam + aantal kinderen + aantal volwassenen'.

 

lichtjestocht 2017